AB Småland - Malmös gröna livsstilskoncept

AB Småland är ett grönare livsstilskoncept mitt i centrala Malmö där det oväntade möter det traditionella. Som en oas fyllt med hållbar inspiration, inredning, växter, vintagemöbler, mode för barn, dam och herr samt ett café. Vi handplockar vårt sortiment med omsorg för vår natur och er som konsumenter. Här hittar du allt från lokala producenter till pionjärer inom hållbart mode och så klart återbruk. Vår ambition är att erbjuda en inspirerande mötesplats med en kreativ atmosfär där alla känner sig välkomna.

Butiken

Besök nu

Butiken

Butiken på AB Småland utgörs av två våningar med inspirerande rum som är fyllda med endast hållbara produkter. I butiken hittar du allt från återbruk, nyproducerat och gammalt allt i en fantastisk harmoni för att inspirera dig till en grönare livsstil. Vi på AB Småland vill göra det enkelt att konsumera grönt. Läs vidare om våra olika rum, sortiment och AB Smålands återförsäljare här.

Kafé

I hjärtat av AB Småland hittar du vårt gröna café. Här jobbar vi med ekologiska och lokala råvaror i största möjliga mån. Du börjar dagen med en god frukost och en varm kopp kaffe eller varför inte en god lunchbuffé fylld med vegetariska sallader och röror. Hitta mer information om våra producenter och vår meny här.

Kafé

Besök nu

Webbutiken

Besök nu

Kanske har du varit inne i vår butik i Malmö och ångrar att du inte köpte just den där prylen. Eller för dig som inte har möjlighet att besöka vår underbara butik så finns vår webshop. Här hittar du en stor del av vårt sortiment. In och titta på vad vi har ett erbjuda här.

Nyheter

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.