Tid för advent

AB Småland - Malmös gröna livsstilskoncept

AB Småland är ett grönare livsstilskoncept mitt i centrala Malmö där det oväntade möter det traditionella. Som en oas fyllt med hållbar inspiration, inredning, växter, vintagemöbler, mode för barn, dam och herr samt ett café. Vi handplockar vårt sortiment med omsorg för vår natur och er som konsumenter. Här hittar du allt från lokala producenter till pionjärer inom hållbart mode och så klart återbruk. Vår ambition är att erbjuda en inspirerande mötesplats med en kreativ atmosfär där alla känner sig välkomna.

Butiken

Besök nu

Butiken

Butiken på AB Småland utgörs av inspirerande rum som är fyllda med endast hållbara produkter. Vårt sortiment handplockas med omsorg för vår natur och för er som konsumenter. I butiken hittar du allt från återbruk och vintage till nyproducerat. Allt i en fantastisk harmoni för att inspirera dig till en grönare livsstil. Vi på AB Småland vill göra det enkelt för dig som besökare att konsumera grönt. Läs vidare om våra olika rum, sortiment, AB Smålands varumärken och leverantörer här.Kafé

I hjärtat av AB Småland hittar du vårt gröna kafé. Här jobbar vi med ekologiska och lokala råvaror i största möjliga mån. Vi bjuder in till en oas där du kan andas ut i lugn och ro och kan njuta av en kreativ och inspirerande miljö mitt i centrala Malmö. Vi är en mötesplats för gammal som ung där alla är välkomna. I vårt gröna kafé kan du börja dagen med en god frukost och en varm kopp kaffe eller varför inte en mysig lunch? Varje vecka har vi en ny lunch på menyn. Hitta mer information om våra producenter och vår meny här.

Kafé

Besök nu

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.