Köpvillkor

Om Ab Småland
Företaget har sitt säte i Borås. Företagets postadress är Södra Förstadsgatan 25/27, 211 43 Malmö.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till webshop@absmaland.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Köpevillkor
För att handla produkter från Ab Småland krävs att du fyllt 18 år. Alla bedrägerier polisanmäls.

Priser
Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalning
Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout där man kan välja faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkt bankbetalning. Klicka in här för att läsa mer om Klarnas köpvillkor.

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till webshop@absmaland.com.

Lagervaror
Lagervaror är varor som vi normalt har i lager för omedelbar leverans. Dessa skickas normalt från oss inom 2-3 arbetsdagar. Leveranstiden från oss till dig är normalt 2-5 arbetsdagar. Vid högt ordertryck kan leveranstiden dröja något. Skulle det vara att varan inte levereras inom rätt tid är det viktigt att du som kund meddelar detta till oss. Lagersaldot kan variera något då vi även har en befintlig butik.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Ändringar till de Allmänna Villkoren
Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Tvist och lagval
I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Sekretess
Absmåland förhåller sig till General Data Protection Regulation (GDPR) för behandling av dina personuppgifter, för fulla villkor vänligen se under Personuppgifter & cookies

TACK FÖR ATT NI HANDLAR HOS OSS PÅ ABSMÅLAND