Reklamationer

Ångerrätt
Du som kund har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, som börjar gälla från den dagen varan mottagits. Självklart får du ta upp varan ur dess emballage och undersöka den. Vårt enda krav är att varan packas i sin originalförpackning med alla etiketter och emballage intakt. Vid slarvig hantering har vi rätt att ta ut ersättning för värdeminskning. Återbetalning görs normalt 1-5 arbetsdagar från det att vi mottagit varan och godkänt returen. AbSmåland är inte ansvarig för eventuella transportskador vid returer så skicka er retur väl emballerad.

För retur vänligen skicka tillbaks varan i originalförpackning via Postnord till följande adress:

AB Småland
Södra Förstadsgatan 25/27
211 43 Malmö

Du som kund står alltid för returfrakten. Kontakta vänligast alltid oss vid en retur oavsett orsak. Se kontaktuppgifter på hemsidan.

Reklamationer
Vid tillverkningsfel på varan du köpt kontaktar du oss på hej@absmaland.com  med info om vad som är fel samt tydliga bilder på den felaktiga varan. Vi byter i första hand ut varan mot en ny men skulle varan vara slut på lager återbetalar vi er för produkten. Givetvis står vi för alla returkostnader i samband med reklamationer.

Transportskador
Viktigt: Var alltid noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på din fraktsedel ifrån fraktbolaget i samband med kvittens, be chauffören notera skadan och signera. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage, meddela detta snarast.
Vid alla transportskador kontakta webshop@absmaland.com och bifoga i mail tydliga bilder på skadan och eventuellt skadat emballage och uppge i mail ditt ordernummer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

Felaktiga uppgifter
Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar utan förvarning och att i efterhand korrigera eventuella felaktig produktinformation, leveranstid eller lagersaldo. Då Absmåland har en butik så kan det hända att vi inte hinner uppdatera lagersaldot på webbsidan. Om så är fallet meddelas ni snarast och får era pengar tillbaka. Vi gör såklart vårt yttersta för att ge god service! Vi strävar efter att ta så tydliga och riktiga bilder som möjligt men tyvärr kan produktens utseende variera beroende på din dator.

TACK FÖR ATT NI HANDLAR HOS OSS PÅ ABSMÅLAND