search

Styling Services

Nu vill vi erbjuda dig som kund förutsättningarna att skapa ditt dröm hem eller miljö - från vision till verklighet! 

Tillsammans med oss på AB Småland hjälper Sophie Wiking dig att hitta möjligheter och lösningar på dina projekt. Som inredningsstylist hjälper hon dig att få till ett harmoniskt och personligt hem eller miljö utifrån dina önskemål och behov. Ni arbetar nära tillsammans för att skapa en skräddarsydd lösning helt efter vad som passar dig och din budget. Fokus ligger på att tillgodose vad som redan finns tillgängligt, för att sedan bygga på med nya detaljer. 

Vi arbetar både med hem och offentliga miljöer. Oavsett om du önskar att vi tar ett helhetsgrepp eller fokuserar på specifika områden kan du kontakta Sophie för vägledning till hela eller delar av ditt projekt.

Konsultationsmöte 300:-/ 30 min. 

Här får du som kund möjligheten att tillsammans med Sophie titta närmare på vilken lösning som skulle passa dig och din vision. 

Projekt, hembesök och styling 850:- / h. 

Om du som kund efter ett konsultationsmöte vill ta projektet vidare, sätter du i samråd med Sophie upp ett ramverk och tidsram för ditt projekt. Ni träffas i ditt hem eller miljö för att och börjar vägen mot att din vision ska bli verklighet. 

*konsultationsavgiften dras av på den totala kostnaden om du som kund väljer att gå vidare med uppdraget.

Bokning av konsultationsmöte eller frågor kring uppdrag sker till sophiewikingekman@gmail.com

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.