Jobba hos oss

Sedan 2015 har AB Småland skapat en inspirerande miljö och mötesplats med fokus på hållbarhet i centrala Malmö. 

Vi på AB Småland har alltid vår framtid, vår natur och dig som konsument i tankarna i allt vi gör.I vårt dagliga arbete för att skapa en inspirerande och kreativ miljö letar vi alltid efter nya varumärken och samarbetspartners som uppfyller våra värderingar. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer och oss själva för att ständigt anpassa och förbättra de miljömässiga fotavtryck vi lämnar efter oss.

Vi har idag en butik i Malmö med ett kafé och finns även online (www.absmaland.com)

Lediga Tjänster


Skulle du vilja bli en del av vårt fantastiskt kreativa och roliga team så hittar du lediga tjänster nedan. Om där inte finns något ledigt så skicka gärna spontanansökan till  någon av följande följande 

Butik

Butikschef Gry - hej@absmaland.com

Kafé

Kaféansvarig Maria - cafe@absmaland.com

E-handel

E-handelsansvarig - webshop@absmaland.comFrilansande stylist med hållbarhetsfokus sökes till vår butik i Malmö!

Vi på AB Småland söker efter en frilansande stylist med kreativt öga som vill ha möjligheten att i egen regi i samarbete med oss bygga nya möjligheter till inspiration för våra kunder. Rollen löper efter uppdragsbasis och har inga fasta tider, i stället har du möjligheten att forma dina egna uppdrag och bygga nya kontakter. Vi vill genom dig kunna erbjuda våra kunder en förlängning av upplevelsen i butiken. 

Vi söker dig som är frilansande stylist, som gillar att möta människor, har ett självgående driv, som älskar att vi jobbar hållbart och som månar om människan och vår natur. Vårt koncept är väldigt levande med alla delar såsom café, växter, heminteriör, kläder, presentartiklar samt workshops varje månad. Vi älskar när det händer saker hela tiden vilket är en del av vårt ständigt föränderliga koncept. Det enda vi inte ändrar på är att vi jobbar hållbart samt att vi jobbar med att inspirera och underhålla, det kommer vi aldrig att pruta på.

Välkommen med ansökan till bruno@absmaland.com senast den 3 oktober!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.