search

Workshops & Events - med inspiration till ett mer hållbart liv

För att kunna inspirera och sprida budskapet om ett hållbart liv så bjuder vi in till olika workshops och föreläsningar. Vi bjuder in företag eller personer som jobbar med eller kan inspirera till ett mer hållbart liv. Det kan vara allt från workshops där man faktiskt skapar något tillsammans eller en föreläsning. I priset ingår alltid ekologisk fika och materialkostnad (vid behov). Här nedan hittar ni och kan boka alla kommande event och workshops.

Kommande Workshop

WORKSHOP Ayurveda!

Den 30:e maj kommer våra vänner från Ayurvediskt Center i Malmö hit och pratar om hållbar hälsa med hjälp av den 5000 åriga hälsoläran Ayurveda. 

Ayurveda förknippas ofta med de olika personligheterna Vata, Pitta, Kapha. Vilka är de egentligen, hur ser deras karaktärer ut? Kan du kanske se dig själv i dessa "karaktärerna"? Det tar vi reda på ikväll.

Kvällen bjuder även på teprovning och avslutas på det mest underbara sätt - nämligen med läkande vibrationer från gongen. Gongen är ett tusenårigt ceremoniellt instrument som används inom många kulturer världen över. Under ett gongbad kommer både toner och vibrationer, vilket hjälper kroppen och sinnet att komma ned i varv. Till gongbadet får du gärna ta med yogamatta om du har, kanske en varm tröja eller liten filt. 

  • När? Tisdagen den 30:e maj kl 18.30-21.00 
  • Vart? AB Småland Malmö. Södra Förstadsgatan 25/27. 
  • Pris? 350 sek. 
  • För mer info och bokning: info@ayurvedisktcenter.se

Gångna Workshops & Events

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.