Workshops & Events - med inspiration till ett mer hållbart liv

För att kunna inspirera och sprida budskapet om ett hållbart liv så bjuder vi in till olika workshops och föreläsningar. Vi bjuder in företag eller personer som jobbar med eller kan inspirera till ett mer hållbart liv. Det kan vara allt från workshops där man faktiskt skapar något tillsammans eller en föreläsning. I priset ingår alltid ekologisk fika och materialkostnad (vid behov). Här nedan hittar ni och kan boka alla kommande event och workshops.

Kommande workshops & Events

Ciao Lolas Pasta-workshop  

När: 5e november, kl.19-21.30

Var: AB Smålands lokal  

Kostnad: 995 SEK per person

Välkommen till Ciao Lolas pastakurs på AB Småland

1. Välkomnande och lite mingel med snacks.
2. Introduktion och förberedelse av deg.
3. Under tiden degen vilar bjuder Ciao Lola på små italienska tilltugg.
4. Vi lär oss göra "Agnolotti del Plin" som är en fylld pasta från Piemonte.
5. Avslut och ihoppackning - gästerna får med sig sin egen pasta och en passande svampbuljong till Agnolottin.

Ciao Lolas pastakurser är lättsamma och trevliga! Inga förkunskaper krävs och deltagarna kommer att lära sig grunderna kring de olika teman som kommer att erbjudas. Det kommer att ske öppna diskussioner kring mjöl, såser, ursprung, tips & tricks och “italienska regler”. Fokus är också att ha härlig stund ihop, man kommer att lära känna nytt folk, skratta och njuta av gemenskapen kring mat och den italienska kulturen. Kvällens tema är Piemonte och agnolotti del plin!

I priset ingår:
Pastaworkshop, alla råvaror, italienska snacks under tiden, egentillverkad pasta och Ciao Lola "Brodo" (svampbuljong). Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar.

Viktig information: 
Våra pastakurser är Covid-anpassade och vi följer alla regler och restriktioner. Ytor och redskap är desinfekterade och pastan som ni tillverkar kommer att kokas i 100-gradigt vatten. Vi bjuder på kaffe och te. Ni får gärna ta med er vin eller annan alkoholhaltig dryck om ni önskar.
Observera att workshopen enbart tar 16 personer.

Boka din plats HÄR!


Gångna workshops & events

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.