search

Vår Vision & Mål

Mission - För en bättre framtid

Vi på Ab Småland har alltid vår framtid, vår natur och dig som konsument i tankarna i allt vi gör. Därför har vi valt att jobba mot de Globala målen.

“Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.” UNDP

Vi har valt ut mål där vi anser att vi kan göra störst påverkan. Vår mission är att ständigt förbättra, ställa krav och omvärdera alla vår val. I vårt arbete vill vi göra det enklare för dig som konsument att göra rätt val. Därför letar vi ständigt efter nya sätt att leva, konsumera och skapa mer hållbart.

Vision - Där de oväntade möter det traditionella

"Ett grönare livsstilskoncept där det oväntade möter det traditionella. Handplockat sortiment av heminteriör och mode i ekologiskt eller återvunnet material som blandas med unika vintage möbler och växter samt ett café. Vår ambition är att erbjuda en inspirerande mötesplats med en kreativ atmosfär både i butik och digitalt. En plats där alla känner sig välkomna oavsett var i världen man finns."

I vårt dagliga arbete för att skapa en inspirerande och kreativ miljö letar vi alltid efter nya varumärken och samarbetspartners som uppfyller våra värderingar. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer och oss själva för att ständigt anpassa och förbättra de miljömässiga fotavtryck vi lämnar efter oss.

Vill du läsa mer om hållbarhet så kan du göra det under vår hållbarhetssida 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.