search

Köpvillkor

Om AB Småland

Företaget har sitt säte i Borås. Företagets postadress är Södra Förstadsgatan 25/27, 211 43 Malmö. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till webshop@absmaland.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller mellan AB Småland Aktiebolag org nr: 556999-6464 (”Bolaget”) och dig som gör en beställning från oss via www.absmaland.com (”Webbplatsen”). Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om Bolaget framgår på Webbplatsen. Villkoren gäller endast för dig som är konsument och som genomför din beställning och därmed köper en vara av oss via Webbplatsen.

För att handla produkter från AB Småland krävs att du fyllt 18 år. Alla bedrägerier polisanmäls.

Ändringar till de Allmänna Villkoren 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Priser & Betalning

Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges på Webbplatsen, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna inte uppenbarligen föranleder annat. Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. Totalpris för beställningen visas innan du slutför beställningen och i orderbekräftelsen.

Bolaget strävar efter att Webbplatsen i största möjliga mån ska innehålla korrekt information. Vi reserverar oss dock för att Webbplatsen kan innehålla skrivfel och felaktiga priser och vi är inte bundna av priser som du insåg eller borde ha insett var felaktiga. Om ett felaktigt pris har angetts för en beställd produkt, kommer vi att meddela dig och invänta eventuellt godkännande av det korrigerade priset innan beställningen anses godkänd.

Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout med alternativen faktura, delbetalning, kortbetalning eller direkt bankbetalning. Klicka in här för att läsa mer om Klarnas köpvillkor.

Du kan betala för ditt köp genom de betalningsalternativ och enligt de separata betalningsvillkor som anges på Webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt alternativt ändra betalsätt om det som du valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet.

Beställning 

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. För att kunna genomföra ett köp via Webbplatsen måste du acceptera Villkoren.

Vi förbehåller sig rätten att neka en beställning, exempelvis om du har angivit felaktiga uppgifter eller beställningen inte går att uppfylla på grund av slutförsäljning.

Observera att vi aldrig restnoterar produkter som tillfälligt är slut. Sådana produkter måste beställas om på nytt vid ett annat tillfälle.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till webshop@absmaland.com.

Lagervaror

Lagervaror är varor som vi normalt har i lager för omedelbar leverans. Dessa skickas normalt från oss inom 2-3 arbetsdagar. Leveranstiden från oss till dig är normalt 2-5 arbetsdagar. Vid högt tryck under sommar- och semestertider kan leveranstiden dröja något. Skulle det vara att varan inte levereras inom rätt tid är det viktigt att du som kund meddelar detta till oss. Lagersaldot kan variera något då vi även har en befintlig butik.

Produktinformation 

Vi reserverar oss för eventuella bild- eller skrivfel på Webbplatsen, i annonser eller annat marknadsföringsmaterial, produktbeskrivningar samt slutförsäljning av produkter. Bolaget har rätt att korrigera sådana eventuella fel, ändra eller uppdatera informationen på Webbplatsen och att löpande genomföra produktändringar och förbättringar på Webbplatsen.

Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Innehållet på Webbplatsen är skyddat av upphovsrätt. Produktnamn och logotyper kan även vara skyddade av varumärkesrätt eller enligt marknadsrättslig lagstiftning. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan föregående skriftligt medgivande från Bolaget.

Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Sekretess

AB Småland förhåller sig till General Data Protection Regulation (GDPR) för behandling av dina personuppgifter, för fulla villkor vänligen se under Personuppgifter/cookies

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.